.

.

Костюм за възстановяване на Кучета KOESON, Гащеризон за кучета за операция, Антилизывающий Костюм за Хирургично Възстановяване на Кучета при Рана на Корема, Гащеризо?

Костюм за възстановяване на Кучета KOESON, Гащеризон за кучета за операция, Антилизывающий Костюм за Хирургично Възстановяване на

BGN 15.92

Сума
Налично за поръчка

【Дишаща и растягивающийся в четири посоки】 е Изработен от 95% полиестерни влакна и 5% ликра, осигурява дишане на проблемната зона, като същевременно осигуряват здравословно зарастването на разрезРастягивающаяся в четири посоки плат осигурява домашен любимец удобство и мобилност. 【Многофункционален хирургически костюм за кучета】Когато при кучета има гореща точка, раната или мястото на хирургически разрез, те инстинктивно лижат, царапаются, но и традиционен елизаветинский конус води кучета в объркване, стрес или паника, професионален хирургически костюм за кучета - това решение. 【Ограничи загубата на】Ако кучето често добри.когато, този гащеризон с дълъг ръкав може да бъде решение на проблема.Вътре в ризата е кучешка козина, за да се намали загубата, независимо дали в къщи, в колата, можете да прегърна своя пухкав приятел по всяко време. 【Лесно покакать и пее】 Гащеризон KOESON dog onesie for хирургия, специално разработени с отвор на гърба за саксията момичета-куче, без да се налага неговото отстраняване.Ако вашият домашен любимец е куче, можете да изрежете с овална форма кръг, означен на ризата си, за да го маркирате. 【Подходящи за средни и големи кучета】 Ние предлагаме 4 размера за средни и големи кучета, моля, консултирайте се с таблицата размери.Ако гърдите на кучето се намира на границата между размера, коренастая, с наднормено тегло, моля, избирайте по-голям размер. - Гащеризон за операция KOESON Medium & Large Dog Onesie - A : Меки и растягивающиеся белезници на краката си осигуряват комфорт и предпазват от раздразнение от триене кърпа за тяло. B : Дизайн пуловера, който ви позволява лесно и бързо да се облича и да стреля хирургически костюм за вашето куче.Мека и еластична текстура го прави и уютна пижамой за добър сън домашен любимец, е много лесно в чорап.

Повече информация

Най-добри оферти в категория