.

.

Миещ Тампони за кучешки с безплатни Ръкавици за грижа, Нескользящие Подложки за кучета с отлични впитыванием на урината, за Многократна употреба Тампони за Щенячь?

Миещ Тампони за кучешки с безплатни Ръкавици за грижа, Нескользящие Подложки за кучета с отлични впитыванием на урината, за Многократна

BGN 8.00

Сума
Налично за поръчка

Polyester ? Супер Впитывающий материал : Отличен материал от 4 слоя. ?Миещи се уплътнения за кучешки с безплатни ръкавици за грижа. ?За многократна употреба тампони за щенячьей урина за щенения, Приучения да гърне, приучения до манежу. ? Супер впитывающий материал : Отличен материал от 4 слоя и вътрешен слой с висока плътност и дишаща водоустойчива басейн, не тече и не мирише.Мекият материал осигурява комфортни условия за кученца, а на горния абсорбиращ материал, бързо попива урината домашни любимци.дръжте кученца сухи през цялата нощ. ? Противоскользящий долната част - от долната страна На тъканта съдържа голямо количество противоскользящих силикагелей.Запечатани, устойчива на хлъзгане основа ще ви помогне да запишете вашите подови настилки сухи, оставайки на място. ? За многократна употреба и пере : гарантирано впитываемость до 300 пранета, които могат да се перат в машина, и многократно се използват повторно, да не оставя мирис и могат да влязат в сушилня. Забележка : не използвайте омекотител за тъкани, белина или сухо почистване на тези многократна употреба тампони за урина ? Многофункционални - за многократна употреба са много големи - 72 х 72"подложки за приучения домашни любимци, за да гърненце, използвайте в детски градини и кучешки кутии за големи кучета, привикнат кученца да пише на територията или помагайте на възрастни хора, страдащи от незадържане на урината, като подложки за малки кученца, подстилок за незадържане на урина и непромокаеми постелки за домашни любимци.

Повече информация

Най-добри оферти в категория