.

.

Поставка за слушалки задно осветление за масата, на Притежателя на игралната слушалки RGB с 16 Цветни крушки за игри стая декор, Готини Геймерские подаръци за мъже-Пр?

Поставка за слушалки задно осветление за масата, на Притежателя на игралната слушалки RGB с 16 Цветни крушки за игри стая декор,

BGN 9.96

Сума
Налично за поръчка

【16 цветни светлини】 : Тази поставка за слушалки с подсветка има 16 цвята осветление и 4 режимаСтрахотен визуален ефект може да създаде всяка атмосфера. 【Лесен монтаж】 : Съберете 3 данни за заедно за 30 секунди, след това вие ще имате стилен държач за слушалки light up.Подходящи за слушалки, всички размери, стойки за слушалки удобни за настаняване или демонстрация на слушалките, когато не се използва. 【Здрав и интелигентен дизайн,】 : Творчески акрилни панели с подсветка, Т-образна поставка отгоре дава възможност за по-надеждно да поставите слушалките, като предотвратява драскотини или щети на слушалки. 【Идеален подарък за геймър】 : Идеален подарък за геймър в живота си.Тази поставка за слушалки - идеалният избор, тъй като тя е практически и стильна. 【100% Гаранция за удовлетвореност на клиентите】 Ние се стремим да ви осигури 100% добра стойка за слушалки, възстановяване или връщане плащания защитени, ако подаръчен лампа за вашия интериор, не отговаря на вашите нужди.Основа led подсветка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория