.

.

Контролер геймпада DULASP, Контролер геймпада, Безжична Bluetooth геймпад, Безжичен джойстик геймпада платформи за видео игри ще ви позволи да се насладите на всички видо?

Контролер геймпада DULASP, Контролер геймпада, Безжична Bluetooth геймпад, Безжичен джойстик геймпада платформи за видео игри ще

BGN 18.43

Сума
Налично за поръчка

▲ Включва управление на трафика с вибрационни обратна връзкаЕргономичен дизайн, с дръжки и контурите, които отговарят на вашите ръце. ▲ Обновен аналогови джойстика и спусък за прецизно движение.Можете да го използвате, за извършване на по-сложни игрови операции, за получаване на максимално удоволствие от играта. ▲ Безжичен контролер switch вградена батерия с капацитет 300 mah, която осигурява 5-12 часа игрово време, за пълно зареждане отнема около 2 часа.Бързо зареждане, дълъг опит игри. ▲ Подобрена технология Bluetooth връзката, използвана за осигуряване на стабилна връзка между контролера и ключа.Това е идеална игра контрольор, лесен за управление, удобен на пипане, мулти-платформа, която ви дава възможност да се насладите на всички видове игри удоволствие.Гейм контролер - добър подарък за вашия приятел, семейство, любовник, колега, съученик и други хора, за рожден Ден, Коледа, награждаване, почивка и т., Можете да играете игри заедно, да се забавляват с командния игри навсякъде и по всяко време!Име на продукта : гейм контролер Капацитет на батерията : 300 маспЕЦиально предназначени за професионална игра на Android.Игри за Android : Игри и други приложения.Поддръжка на системата : Andorid 3.

Повече информация

Най-добри оферти в категория