.

.

Контролер геймпада DULASP, безжичен контролер геймпада, джойстик за мобилен телефон с прибиращ притежателя на телефона, за игри и развлечения Лесно управление, ще ви ?

Контролер геймпада DULASP, безжичен контролер геймпада, джойстик за мобилен телефон с прибиращ притежателя на телефона, за игри

BGN 47.88

Сума
Налично за поръчка

▲ Можете да започнете да играете веднага, след като получите геймпад в свои ръце безжично предаване на 3.0 може да поддържа широк спектър от операции до 6-8 метра. ▲ Поддръжка на системи 3.Съвместим с повечето таблети на базата на Android. ▲ Вградена литиево-йонна батерия.След зареждане той може да работи в продължение на 20 часа. ▲ Благодарение на телескопичната стойка за телефон могат да се поставят на поставка (максимална подкрепа за 6-инчов мобилен телефон).Име на продукта : играта контроллерМатериал : пластмаса с висока плътност Мобилен гейминг контролер поддържа различни платформени игри, например. (система за подпомагане на 3.2 по-горе), не поддържа IOS.0 безжичен пренос може да поддържа 6-8 метра широк набор от операции.Вградена литиева батерия (380 ма), от 18 часа може да се използва след зареждане, сигурен и стабилен.Опаковъчен лист : 1 * Гейм контролер Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, надявам се, че ще имате задоволителен опит пазаруване!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория