.

.

Ванеса Party Завързана с 6-инчов Дълбоко Обратната J-образна форма на Перука Къса дължина в стил Флирт вълна С топлинна вълна, Синтетичен Модерен Перука - DRJ NICOLE (SP427)

Ванеса Party Завързана с 6-инчов Дълбоко Обратната J-образна форма на Перука Къса дължина в стил Флирт вълна С топлинна вълна, Синтетичен

BGN 20.52

Сума
Налично за поръчка

Цвета, посочен на модели : SUNNY G, изображения са само за цветен дисплейЦвят на изображението и реалния продукт може леко да се различават в зависимост от резолюцията на екрана.Синтетична коса, температура на загряване до 360 ° F. Къс дължина, стил "флирт вълна".Вечер дантела с обратна J-образна част от дълбочина 6 см.Модерен завързана раздяла, навързани на ръка, за творческа гъвкавост при полагане на конструкция капачка с дълбоко J-образно се огъне създава смел начин с подобряване на стил и гъвкавост.Ванеса Party Завързана с 6-инчов дълбоко обратната J-образна форма на перука къса дължина в стила на вълни, флирт, модерен синтетични перука с топлинна вълна-DRJ NICOLE * Моля, запознайте се с характеристиките на продукта за повече информация, Инструкции за грижа 1. Внимателно распутайте косата си с ръце или с помощта на гребен преди миене и лягане. Срешете права коса отгоре надолу. Леко срешете къдрава коса на пръстите си от върха, до върховете. Редовно измивайте косата и се грижат за тях.Разтварят се мек шампоан в хладка вода и разклатете косата, докато те станат чисти, изплакнете обилно.

Повече информация

Най-добри оферти в категория