.

.

Utini 24 бр. Модни Фиби за коса с бродерия под формата на Popsicle, Обикновена Красиви Блестящи Фиби за коса със Сладолед, Бутик за Шапки на Принцеса, Аксесоари за коса (Цвят:

Utini 24 бр. Модни Фиби за коса с бродерия под формата на Popsicle, Обикновена Красиви Блестящи Фиби за коса със Сладолед, Бутик

BGN 23.65

Сума
Налично за поръчка

Цвят : 1 Вид на продукта : прическа.Материал : Полиестер.Отдел име : Детски. Модни фиби за коса с бродерия под формата на popsicle, обикновена красиви блестящи фиби за коса със сладолед, шапки принцеса, бутикови аксесоари за коса Забележка : * В комплекта не е включена хартия картон, всички аксесоари за коса са в насипно състояние чрез опаковане в торбички инвестиция.* * Може да има малка разлика в цвета се дължи на разликата в редакцията на екрана.* * Поради голямото търсене на модела понякога може да възникне недостиг на някои специфични цветове, но ние ще направим всичко възможно, за да със сигурност да предложи всички възможни цветове.* Опаковка : 24 бр. /лот, пакети Opp Цвят : Различни цветове на Употреба : за всеки украса на косата. 1 100% Абсолютно нови и модерни шапки 2. Стил : мультяшные шапки 3. Цветове : за да ви е по-лесно да изберете цвета, който предпочитате, ние празнуваме брой (1,2,3 .) и под всяка картина.Или, ако все още не сте сигурни в цветове, моля не се колебайте да се свържете с нас или да оставите съобщение при поставяне на поръчки.Ние доставяме стоки от различни цветове само когато няма допълнителни инструкции по цветята.Благодарим ви!Допълнителна информация за цветовете : 1. Ние правим всичко възможно, за да ви покажем най-ясни снимки на стила и цветовете на всеки продукт, за които трябва да бъдат подробно описание.

Повече информация

Най-добри оферти в категория