.

.

2 БР. Комплекти за подмяна на метални бутони D-Pad, 4 БР. Метални Дискове, Резервни Части за Фиксаторов Спусъка, за Xbox One Elite Controller Series 2 (зелен)

2 БР. Комплекти за подмяна на метални бутони D-Pad, 4 БР. Метални Дискове, Резервни Части за Фиксаторов Спусъка, за Xbox One Elite

BGN 7.80

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】- Остриета 4шт и D-образни накладки 2 елемента са изработени от висококачествена неръждаема стомана, съвместими с безжичен контролер X box Elite серия 2, са много издръжливи и не се износват лесно 【Модерен външен вид и съвместимост】 - Е съвместим с безжичен контролер Xbox One серия Elite 2. Стари износени бутони лесно се заменя с нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата нов, свеж външен вид. 【ОТЛИЧНИ ТРЪПКАТА ОТ ИГРАТА】 - Нашите сменяеми остриета осигуряват на вашите пръсти по-голям контрол, така че няма нужда да се откъсне палци от джойстика, за да изпълняват сложни комбинации от скокове, насочване и изстрел. 【ВИСОКА ТОЧНОСТ и гладкост на】 - Снимайте по-бързо с помощта на hair trigger locks контролера на Xbox One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води. 【ЛЕСНА ПОДМЯНА】 - не Ви трябва да се анализира контролер, просто поставете го на желаното отвор без никакви инструменти, а след това започнете играта си!Всяка стъпка е много лек и удобен. 【Висококачествени материали】- Остриета 4шт и D-образни накладки 2 елемента са изработени от висококачествена неръждаема стомана, съвместими с безжичен контролер X box Elite серия 2, са много издръжливи и не се износват лесно. 【Модерен външен вид и съвместимост】 - Е съвместим с безжичен контролер Xbox One серия Elite 2.

Повече информация

Най-добри оферти в категория