.

.

Getlay Панел за ограда No Dig 10 бр., 12 фута (Д) × 16 инча (В), Черни Огради за животни, Декоративен Метален Бариера за домашни животни, за двора и градината, Долна Бариера за ку?

Getlay Панел за ограда No Dig 10 бр., 12 фута (Д) × 16 инча (В), Черни Огради за животни, Декоративен Метален Бариера за домашни

BGN 16.29

Сума
Налично за поръчка

?【Размер на огради за животни】 Средство за възпиране на изкопаване на кучета Всяка част от огради за домашни любимци е с височина от 16 см и дължина 12 см, на електрода 1,5 инча, 10 части с обща дължина 12 метраГрадинска ограда за животни Бариера идеален за безопасно съдържание на домашни животни в двора. ?【Лесна инсталация】 Дизайнът на оградата, без копаене Осигурява бърз монтаж без повреди вашия двор или градина.Метални панели огради да не се счупят При инсталиране На Земята.Повърхността на метална жица Обработена Антикоррозийным покритие За Предотвратяване образуването на ръжда, която, Не се страхуват всички Видове буря и са Трайни.Се препоръчва да се поставят парче дърво на Върха на Заготовки, когато Забиваете Си Чук. ?【Оградата, без да копаят 】 Долния бариера огради Не позволява на кучетата-зайци Зарываться под земята, без да се повреди вашата градина.Пречка за изкопаване на кучето ограда Тази защитна бариера може да бъде гъвкаво е Под Оградата, за да се увеличи разликата между тях.Защитете Прекрасна градина, двор и двор. ?【Многофункционално градинска ограда 】 Колове за ограда за кучета, достъпни като средство за възпиране на изкопаване на кучета, огради, без да копаят за кучета, достъпни като временни огради, също е много подходящ за създаване на рамка около цветни лехи, лехи, тревни площи и др Метална градинска ограда Е комплексно външно декоративни огради. ?【офис продажби】 Ако не сте доволни от нашите градина парапет за животни, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние своевременно променяме подробности за вас. ?【Размер на огради за животни】 Средство за възпиране на изкопаване на кучета Всяка част от огради за домашни любимци е с височина от 16 см и дължина 12 см, на електрода 1,5 инча, 10 части с обща дължина 12 метра.Градинска ограда за животни Бариера идеален за безопасно съдържание на домашни животни в двора. ?【Лесна инсталация】 Дизайнът на оградата, без копаене Осигурява бърз монтаж без повреди вашия двор или градина.

Повече информация

Най-добри оферти в категория