.

.

Вратата мат TOMEX за помещения, 2023 Обновен Нескользящий подложка за пода, Добре дошли подложка за дома, Пол, Баня (24 x 36 /60 x 90 см, с флорални мотиви)

Вратата мат TOMEX за помещения, 2023 Обновен Нескользящий подложка за пода, Добре дошли подложка за дома, Пол, Баня (24 x 36 /60

BGN 15.19

Сума
Налично за поръчка

? "Абсорбира влагата и мръсотията" : леко повдигнати полипропиленова тъкан на горната повърхност помага за задържане на влагата, пясък, сняг, трева и кал, а също така помага ефективно белите мръсотия и боклуци с обувки, премахване на следи при влизането си в къщатаВратата мат е подходящ за вътрешно и външно ползване, за поддържане на чистотата на вашите подове. ? "Нисък профил" : нашата врата мат размер 36 е 24 инча с тънък низкопрофильным дизайн с размер на 0,27 инча идеална за врати с ниски разминаване или входни групи.Тази подходяща дебелина ни позволява да затвори вратите, не зацепляясь за тепиха.Те не изчезват и не се изтощава и ще остане като нови, дори след измиване. ? "Универсална подложка за входната врата на есента" : Нашият мат издръжлив и гъвкав, широко се използва при всякакви климатични условия, подходящи за използване отвън и отвътре, тя е здрава на слънце, но не е предназначен за сядане под дъжда.Този килим е широко използван за домашен интериор, добре дошли на килима пред входната врата, и кухненско подложка, подложка за пода, задната част на врата, пране, хол, вестибюл, офис, двор, гараж, бизнес, плевня, дневна, карам пътеки и на много други места за общо ползване!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория