.

.

DOITOOL 2 бр. Организаторите за плочи в Рамка, които се показват на Ежедневния Акриловую Рафт, Домакински за Кристални Плочи, Държач за Дисплея, Модерен Кафе Уред, Орган?

DOITOOL 2 бр. Организаторите за плочи в Рамка, които се показват на Ежедневния Акриловую Рафт, Домакински за Кристални Плочи, Държач

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Поставка за грамофонни плочи : Конструкцията на дъното му осигурява стабилност и практичностНа притежателя на албума на винил : носеща способност, без усукване, огъване и деформация по никакъв начин. На притежателя на албума за записи : той може да елегантност и чистота на вашата домашна среда.Домакински мебели : Елегантно полиран до блясък, луксозна и стилна, с вкус комплимент към вашата зона за слушане ноткой елегантност и класа.Разделители кутии за албума : Държач за грамофонни плочи - страхотна поставка за книги, грамофонни плочи, музикални албуми, албуми и така нататък.Поставка за грамофонни плочи : Конструкцията на дъното му осигурява стабилност и практичност.На притежателя на албума на винил : носеща способност, без усукване, огъване и деформация по никакъв начин. На притежателя на албума за записи : той може да елегантност и чистота на вашата домашна среда.Домакински мебели : Елегантно полиран до блясък, луксозна и стилна, с вкус комплимент към вашата зона за слушане ноткой елегантност и класа.Разделители кутии за албума : Държач за грамофонни плочи - страхотна поставка за книги, грамофонни плочи, музикални албуми, албуми и така нататък.Пратката включва 1 × Багажник за изложбата на стоки Функции-Това е чудесен рафтове за книги, грамофонни плочи, музикални албуми, албуми и така нататък. - Конструкция на гнездото за карта позволява на пластинкам по-добре осигурени в багажник, без да падне.

Повече информация

Най-добри оферти в категория