.

.

Етнически Калъфки в стил Бохо 18X18 Инча, Бохем Килим, Реколта Калъфки за Дивана, Сиво-Кафяви Възглавници с Флорални Принтом, Комплект от 2 Ферми Предмети Домашен инте?

Етнически Калъфки в стил Бохо 18X18 Инча, Бохем Килим, Реколта Калъфки за Дивана, Сиво-Кафяви Възглавници с Флорални Принтом, Комплект

BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

Бельо ★ 【 Размер 】 : 18x18 инча, подходящ за повечето възглавници 45x45 см, забележка : в пакет само 2 калъфки за възглавници в стил бохо, поставяне в комплекта не са включени. ★ 【Висококачествени ТЪКАНИ】 : Сиво-кафяви възглавници в етнически стил бохо са изработени от висококачествена здрава ленена смес, която има невидим цип, двустранен печат, прост и елегантен дизайн.Бохемската възглавници-каре лесно ще продължи няколко сезона и ще изглежда по нов начин, ако сте се погрижили за нея. ★ 【Изключителен дизайн】 : Реколтата, малки декоративни възглавници с чешки килим, предназначени за интериор, разпечатки на пури в ограничени бройки възглавници в стил фермерска къща е много ясен и ярък.Нашата лумбална възглавница придава текстура и модата, както и ще даде на вашата всекидневна приятна цветова гама.Калъфки с коралов цветя модел също могат да станат затопляне подарък за вашите семейства. ★ 【Украса】 : Богемные възглавници за дивана са добре дошли за вътрешна и външна декорация, хол, мека мебел, легла, двор и веранда на фермерска къща пролет-лято.Тези реколтата, калъфки за възглавници, ще стане прекрасно допълнение към декора на нашата спалня. ★ 【Инструкции за ПОЧИСТВАНЕ на】 : Нашите сиво-сини възглавницата могат да се перат в перална машина с лек цикъл със студена вода.Прогладьте му при ниска температура, покрити отгоре с хавлиена кърпа и то ще остане толкова красива, както в първия ден. ★ 【 Размер 】 : 18x18 инча, подходящ за повечето възглавници 45x45 см, забележка : в пакет само 2 калъфки за възглавници в стил бохо, поставяне в комплекта не са включени. ★ 【Висококачествени ТЪКАНИ】 : Сиво-кафяви възглавници в етнически стил бохо са изработени от висококачествена здрава ленена смес, която има невидим цип, двустранен печат, прост и елегантен дизайн.Бохемската възглавници-каре лесно ще продължи няколко сезона и ще изглежда по нов начин, ако сте се погрижили за нея. ★ 【Изключителен дизайн】 : Реколтата, малки декоративни възглавници с чешки килим, предназначени за интериор, разпечатки на пури в ограничени бройки възглавници в стил фермерска къща е много ясен и ярък.Нашата лумбална възглавница придава текстура и модата, както и ще даде на вашата всекидневна приятна цветова гама.Калъфки с коралов цветя модел също могат да станат затопляне подарък за вашите семейства. ★ 【Украса】 : Богемные възглавници за дивана са добре дошли за вътрешна и външна декорация, хол, мека мебел, легла, двор и веранда на фермерска къща пролет-лято.Тези реколтата, калъфки за възглавници, ще стане прекрасно допълнение към декора на нашата спалня. ★ 【Инструкции за ПОЧИСТВАНЕ на】 : Нашите сиво-сини възглавницата могат да се перат в перална машина с лек цикъл със студена вода.Прогладьте му при ниска температура, покрити отгоре с хавлиена кърпа и то ще остане толкова красива, както в първия ден.За нас : фирмата е интегрирана компания за производство на домашен текстил, която съчетава дизайн, производство и продажби.

Повече информация

Най-добри оферти в категория