.

.

FOMIYES Детски Мебели 2 m Детски Защитни Ъглови Огради За Защита на Детето Бамперная Уплътнение За Защита на Бронята за Мебели Защитни Облицовки за Ъглови Възглавници ?

FOMIYES Детски Мебели 2 m Детски Защитни Ъглови Огради За Защита на Детето Бамперная Уплътнение За Защита на Бронята за Мебели Защитни

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? Добра якост, висока еластичност и твърдост ?Не се отразява на външния вид на мебелите, но също така може многократно да се свиват или разтегне. ?Осигурете безопасността и здравето на вашите деца и на възрастните хора. ?Избирайте материали съобразени с изискванията за здраве и опазване на околната среда. ?Е изработен от екологично чист, заведения, безопасен материал.Описание 2-метрови ъглови предпазни огради за защита от деца, броня за защита на децата, защитна лента за броня за мебели, ъглови възглавници за ъглов защитна броня за мебели Характеристики - Цвят : случаен цвят;- Материал : NBR; - Размер : 200,00x5,00 X1,00 см/ 78,60 X1,97x0,39 инча; Опаковка включва 1 ролка защитно бамперной лента.

Повече информация

Най-добри оферти в категория