.

.

16 Опаковки, защитни кътчета за деца, Силиконови Защитни кътове за защита на ъгли и ръбове от деца за покриване на Остри ръбове на мебели и тапети... (Кръгли (16 опаковк?

16 Опаковки, защитни кътчета за деца, Силиконови Защитни кътове за защита на ъгли и ръбове от деца за покриване на Остри ръбове

BGN 4.88

Сума
Налично за поръчка

?【Защитете вашето дете】 Нашата удебелена ъглова възглавница е изработена от плътен естествен силикон, тя ще помогне на бебета и по-възрастните хора да се избегнат наранявания от остри стени и масиИдеален за мебели за спални, стъклени маси, легла, кухненски гарнитуров, писмено плот, камина, шкафчета за телевизор, всяко място с неблагоприятни ъгъл или кант. ?【Широкото използване на】 Предпазни ъгли за предпазване от децата не са с фиксиран ъгъл на наклона, можете да ги персонализирате, под всякакъв ъгъл, в съответствие с вашите нужди.Който може да се прилага върху стъклени маси, легла, кухненски слушалки, бюро, камина, хвърли за телевизор, мебели за спални, всяко място с неблагоприятни ъгъл или кант. ?【 Здрава лигав И мек】 прозрачната защитна лента за краища не може да повлияе на първоначалния вид на мебелите в различни цветове, но също така може многократно да се свият или да се разтегне и да я лесно да се деформира или скъса.Нашите защитни фолиа PVC ПРЕМИУМ-клас абсорбира ударите и се противопоставят на укусам. ?【Лесна инсталация и премахване】 За да ви спести време за монтаж, предварително са нанесли трайни лепило на защитни ръб.

Повече информация

Най-добри оферти в категория