.

.

Комплект за бродерия за начинаещи, Комплекти за практикуване на бродиране кръст, за начинаещи Включват Пяльцы от плат за бродиране Конци за любителите на ръкодели?

Комплект за бродерия за начинаещи, Комплекти за практикуване на бродиране кръст, за начинаещи Включват Пяльцы от плат за бродиране

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Че ще получите】 1 * пяльцы за бродиране, 4 * плат за бродиране с шарките, 4 групи нишки достатъчно цветове, 8 * игла за бродерия, 4 * инструкции, 1 * ножици, 1 * нитевдеватели, 1 * изкормвача шевове 【Е подходящ за начинаещи】 Този стил бродерия със собствените си ръце е лесен и разнообразен, без сложни рисунки, идеален за начинаещи.Друг метод бод, който ще събуди вашия творчески потенциал в създаването на нова картина. 【Инструкции】До набор от комплекти за бродерия на кръстат бод приложен подробно ръководство за експлоатация, в който се разказва как да се справят с мулине, набивным фигура и как да се регистрирате бродерии в рамка. 【Регулируеми обръчи】 Пяльцы за бродиране са регулировочный винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабан. 【Сладък подарък】 Само помислете, че такъв интелигентен подарък, направен със собствените си ръце, е изненада за тях!Този стил комплекти за бродерия на кръстат бод е подходящ като подарък за Коледа, рожден Ден, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката, ежедневна изненада и т. 【Че ще получите】 1 * пяльцы за бродиране, 4 * плат за бродиране с шарките, 4 групи нишки достатъчно цветове, 8 * игла за бродерия, 4 * инструкции, 1 * ножици, 1 * нитевдеватели, 1 * изкормвача шевове. 【Е подходящ за начинаещи】 Този стил бродерия със собствените си ръце е лесен и разнообразен, без сложни рисунки, идеален за начинаещи.Друг метод бод, който ще събуди вашия творчески потенциал в създаването на нова картина. 【Инструкции】До набор от комплекти за бродерия на кръстат бод приложен подробно ръководство за експлоатация, в който се разказва как да се справят с мулине, набивным фигура и как да се регистрирате бродерии в рамка. 【Регулируеми обръчи】 Пяльцы за бродиране са регулировочный винт, който при необходимост може да се засилят, за да тъканта остава същата гъста, като на барабан.

Повече информация

Най-добри оферти в категория