.

.

Neepiar 4 бр. Органайзер за странично тава за превключване на предавките, Окачен Кутия за съхранение, Организатор за втори пилот от страната на пътника, Кутия за съхран?

Neepiar 4 бр. Органайзер за странично тава за превключване на предавките, Окачен Кутия за съхранение, Организатор за втори пилот

BGN 17.73

Сума
Налично за поръчка

[Подходящите модели] е Подходяща за Jeep Wrangler 2018-2023 JL JLU 2-врати и неограничен, 4-врати, 2020-2022 Gladiator JT [Интелигентен органайзер] кажете сбогом с каша, дръж предмети чист и подреден и увеличете допълнително пространство за съхранение.Тези кутии са проектирани с офиси с различна големина, в които се съхраняват малки предмети като монети, червило, запалки, цигари, банкови карти, лични визитки, ключове, портмоне, пари, смартфони и т. [Висококачествени материали] Кутия за съхранение е направена от висококачествен материал ABS, текстура, подобна на оригиналния интериор на колата, тя е абсолютно същата, като оригинален детайл, и идеално се съчетава с интериор. [Лекота на инсталиране на] Инсталирането отнема само няколко минути и е произведен специално за оригиналната кола.Мръсотия се почиства лесно, просто извадете я, директно да се измие, а след това отново избършете с кърпа. [Че получавате] Странична тава конзолата на скоростния × 1, Окачен кутия за съхранение на централната конзола × 1, организатор за втори пилот от страната на пътника × 1, кутия за съхранение на оръжие × 1.

Повече информация

Най-добри оферти в категория