.

.

Пощенска картичка с полевыми цветя, Цветя билки, Благодарност за Кръщение, идеален за Кръщението, Първото Причастие, Религиозен празник, душата на дете (XLgxk-005)

Пощенска картичка с полевыми цветя, Цветя билки, Благодарност за Кръщение, идеален за Кръщението, Първото Причастие, Религиозен

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 : Включва в себе си 25 религиозни поздравителни картички, с благодарност, размерът на всяка благодарственной пощенски картички е 4 х 6 инча; идеална за настаняване на держателе на поздравителна картичка или хладилника 2 : е Изработен от висококачествен картон с тегло 250 гр. Дизайн на двустранен печат.Всяка картичка е отпечатана с висококачествени материали и красиво оформена. 3 : Всяка карта има по-голяма, не размазывающуюся област за писане.Почувствайте разликата, когато си на дръжката плавно се плъзга по всяка карта, и се насладете на възможността да се напише всяка дума удар. 4 : идеален за всяка тема и на Кръщението, обреди на Кръщението, Първото Причастие, помирение, Душата на дете или конфирмации.

Повече информация

Най-добри оферти в категория