.

.

Коленете GRANDCOW за волейбол, строителството, градинарство, почистване и танци, протектори за коленете и за възрастни, младежи, деца, жени, мъже (1 двойка /2 бр. коленете ?

Коленете GRANDCOW за волейбол, строителството, градинарство, почистване и танци, протектори за коленете и за възрастни, младежи,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Идеален протектор наколенников за градинарство, почистване на подови настилки, строителни работи, както и за танци, волейбол, баскетбол, футбол бадминтон, скейтборд, борба за сноуборд, игри с пълзене, на футбол за възрастни, деца, младежи, мъже и жениРегулируеми Дебели Губчатые Коленете, за Облекчаване на болки в страйкболе с Удар за децата и Младежта, спорт на открито.Высокоплотная стягане на пяната, ефективно ударопрочная, увеличава циркулацията на кръвта.Дизайн унисекс, подходящ за обиколката на краката 15-21 инч (и) (коляно над 4 инча).Опаковка : 1 чифт наколенников (ляв и десен).Идеални коленете предпазват ставите от шок, травма по време на спорт и работа Материал : издръжлив найлон, ликра и пяна EVA.Размер на обиколката на крака 15"-21" (коляно над 4 инча), е показано на фигура 6. Тегло : 5,6 унции. Опаковка съдържа : 1 чифт наколенников.

Повече информация

Най-добри оферти в категория