.

.

Заваряване на осп Заварчик Nation 8 Panel, здрав, мек 10 грама хлопчатобумажный изолацията, за сигурността по време на заваряване. Палочная ДЪГА

Заваряване на осп Заварчик Nation 8 Panel, здрав, мек 10 грама хлопчатобумажный изолацията, за сигурността по време на заваряване.

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ПлатноПотягивающаяся закопчалката.НАПРАВЕНО ПО СЪВЕСТ - Това е много трайно, но меки памучни платна с тегло 10 грама знаем, че той дълго време е сочен и издържа на интензивно използване.Този материал се използва често в якета, комбинезонах и спецодеждах.ВАШИЯТ ИДЕАЛЕН ЗАВАРЯВАНЕ на ОСП – Иновативен фигура от 8 панели.Отвън капачка е направена от патешко платното, а вътре в лигавицата на комфортен памук.ИДЕАЛНА за засаждане – отпред няма козирка под формата на еднорог, на разположение 10 размери. коронката дълбочина 7 ½ инча.Моля, вижте приложената таблица с размери преди да купите!.ДОКАЗАН - Издържа на екстремни условия на работа.Висока корона с шарките от 8 панели.Заваряване на осп Заварчик Nation – 8 panel, висококачествен, здрав, мек 10 грама хлопчатобумажный изолацията, за сигурността по време на заваряване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория