.

.

Healifty 6 бр. Четка за Зъби с Челен Греда с Две Глави, Конусовидна Четка за Зъби с Мека Тапицерия, Межзубная Четка за Протези, Импланти, продукти за Почистване на Зъбите ?

Healifty 6 бр. Четка за Зъби с Челен Греда с Две Глави, Конусовидна Четка за Зъби с Мека Тапицерия, Межзубная Четка за Протези,

BGN 6.29

Сума
Налично за поръчка

четка за зъби с острия греда, межзубная четка с права дръжка и малки щетинными глави за прецизно почистване ортодонтическая четка със заострен връх, освен това, премахва боклука между интервали между зъбите и спомага за спиране на кървенето на венците. клечка за зъби flosser, изящна изработка изработка и материали с добро качество осигуряват по-дълъг живот и перфектни детайли.имплантирует четка за стоматологичен протези, тази четка за зъби с кичурите осигурява подобрен достъп до труднодоступным части на устата.препарат за грижа за устната кухина, то добре почиства вашата устната кухина, защитен зъбите от увреждане.Описание четка за Зъби с челен греда 6шт с две глави, конусовидна четка за зъби с мека тапицерия, Межзубная четка за протезиране, имплантати, аксесоари за почистване на детайли на зъбите Характеристики - Цвят : червен, син.- Размер : около 19, 00 X1, 50 X1, 20 см - Материал : PP. Пратката включва 6 х четка за зъби.

Повече информация

Най-добри оферти в категория