.

.

Висококачествени чаши за скоч уиски, чаши за уиски и коктейли Burton, Персонализирани подаръци за рожден ден, Вино, Домашни чаши с кубчета лед на дъното.

Висококачествени чаши за скоч уиски, чаши за уиски и коктейли Burton, Персонализирани подаръци за рожден ден, Вино, Домашни чаши

BGN 39.85

Сума
Налично за поръчка

1 Изчистени линии, красив външен вид, лесен за удерживаемый, елегантен и удобен захват. Използвайте безоловен стъклен материал, който осигурява здравословна и безопасна употреба, гладка и приятна на докосване на устните и зъбите. Кристално чист стъклен прозрачен материал, с шлифовани линии е представена структурата. Подходящ за плоча на дъното, без подложки за чаши, студена и топлоизолации, държи на дъното на чаша не горещо, и тя е по-сигурна в употреба. Заваривание на мляко, приготвяне на кафе, вливането, уиски или питейна вода всеки ден е много подходящ, и е на разположение за приятелски срещи.Описание на стоката, Количество : 1 Форма : кръгла Стил : Европейски Обем : 250 млтип чаша : чаша за уиски, Материал : Кристал стаканпопулярные елементи : чист цвят, лесен стаканразмер : 8,6 см * 7,9 см.

Повече информация

Най-добри оферти в категория