.

.

Задна светлина LIDNADY в събирането е Съвместим с Ford F150 18-20 2018 2019 2020 Галогенного тип, смяна в стила на F-150 OE с електрически крушки и жгутом кабели, без светодиода, без сля?

Задна светлина LIDNADY в събирането е Съвместим с Ford F150 18-20 2018 2019 2020 Галогенного тип, смяна в стила на F-150 OE с електрически

BGN 58.74

Сума
Налично за поръчка

【Точно годни OEM】— Задни колела спирачна фенер LIDNADY Ford F150 е съвместим с 2018 2019 2020 F-150 от дясната страна на пътника и лявата страна на водачаМоля, проверете линка в резервни части и справочни номера на ОЕ, за да сте сигурни, че ще получите правилните резервни части за вашия автомобил. 【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 — Задни спирачни светлини LIDNADY F150 са изработени от висококачествени специален материал, съответстващ на стандартите DOT / SAE.Конструкция на задното фенер е водоустойчив, пыленепроницаемой, ударопрочной, антикорозионна и здрава небьющейся.Тя е здрава, може да работи при всякакви атмосферни условия, включително дъжд, сняг и гъста мъгла. 【Предпоставка включва】—Идва с дистанцията на уличното осветление от 2 теми (лявата страна на водача, и от дясната страна на пътника), ще даде на вашия автомобил напълно нов външен вид или замени всички повредени или износени задните светлини.Лампи с висока интензивност осигуряват изключително осветление за подобряване на безопасността на шофиране. 【PLUG-N-PLAY】— електрически Крушки и теглене на кабели са включени в комплекта, който позволява лесно и бързо да изпълни лесна инсталация, без никаква професионална помощ.Стъпка на инсталацията е даден в описанието на продукта. (Забележка : Моля, уверете се, че всички електрически крушки плътно поставен в прорезные дупки, гнезда, и държи крушката в центъра на дупки).

Повече информация

Най-добри оферти в категория