.

.

За опесъчаване и карета перална Корона 50 бр. Аксесоари Шлайфане, Диамантени Глави Шлайфане Игла Шлайфане на Пръчка с Покритие 3 мм Разменяйте Набор от Тренировки, з?

За опесъчаване и карета перална Корона 50 бр. Аксесоари Шлайфане, Диамантени Глави Шлайфане Игла Шлайфане на Пръчка с Покритие 3

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Много подходящ за отстраняване на метални чеп след рязане, изравняване заварки, шлифоване нитове и премахване на ръждаСъщо така е подходящ за заточване на ножове, ножици и ножове косачки.Подходящ за шлайфане на ръбове стъкло, плочки, мрамор, бижута или камък.При използване на диамант бита, моля, добавяйте вода като охлаждаща течност.Има много форми като сфера, цилиндър, цилиндър, с кръгла глава, игла, плоска плоча и т. Идва с ресурс от PVC, както е показано на фигурата.Направете полировку изделия по-ярка, по-добре използвайте за различни теми, като например метал, дърво, нефрит, ахат и т. аксесоари шлайфане, Диамантени глави шлайфане игла шлайфане на пръчка с покритие 3 мм разменяйте набор от тренировки, за да се инструментаособенности : 100% чисто нова.Подходящ за шлайфане на ръбове стъкло, плочки, мрамор, бижута или камък.При използване на диамант бита, моля, добавяйте вода като охлаждаща течност.Има много форми като сфера, цилиндър, цилиндър, с кръгла глава, игла, плоска плоча и т. Идва с ресурс от PVC, както е показано на фигурата.Диаметър на опашка : Около 3,1 мм (около 1/8 инча).

Повече информация

Най-добри оферти в категория