.

.

Yuhoo 2 бр. Инструмент за събиране на плодове, Комбайн за събиране на плодове, Леко Оборудване за Събиране на плодове, за да Ябълка, Портокал, Круша, Портокал, Авокадо, И?

Yuhoo 2 бр. Инструмент за събиране на плодове, Комбайн за събиране на плодове, Леко Оборудване за Събиране на плодове, за да Ябълка,

BGN 9.86

Сума
Налично за поръчка

Характеристики : ЛЕК И ЛЕСЕН ЗА употреба : Тънък, лек, удобен и спестяващ труд, много практичен използвайте зъбите са пръстени, за да реже плодове и да ги събира в определени за събиране на плодовеШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : само дюза за събиране на плодове (шест в комплекта не са включени), са полезен инструмент за събиране на пресни плодове, без вдигане на приставной стълбите, като круша, праскова, манго, киви, лимон, мушмули, портокал и т. СИГУРНОСТ : Накрайник за събиране на плодове - това е полезен инструмент, който ви позволява да събира плодовете, без вдигане на приставной стълбите, без да вредят на плодове или дърво.ТРАЙНОСТ : кош за събиране на плодове е изработена от полипропилен материал и се отличава с издръжливост : кошница достатъчно голяма, за да се предпази плодове от повреди или наранявания.Параметри Материал : PP Цвят : жълт Размери (Д х Ш) : около 20x9 см/7,9 х 3.5 инча, 25x10,5 см / 9,8x4,1 инча Помещение включва : 2 бр. х кош за събиране на плодове.

Повече информация

Най-добри оферти в категория