.

.

Сребърни от Розово Злато, Прибори за хранене от Неръждаема Стомана, 20 Предмети, Сервиз за 4 човека, Уникален Дизайн, Огледално полиране, Могат да се мият в миялна маш?

Сребърни от Розово Злато, Прибори за хранене от Неръждаема Стомана, 20 Предмети, Сервиз за 4 човека, Уникален Дизайн, Огледално

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Уникален модерен дизайн, Елегантна лазерно гравиране на фигурата, приятен завойТози уникален набор от прибори за хранене сребро заслужит похвала вашите гости.Приятен външен вид -титановое покритие, огледално покритие запазва блестящ, елегантен край.Трайни прибори за хранене от неръждаема стомана - им е лесно да се смесват или да се раздели, те не ръжда.Подходящ размер и тегло - удобно ляга в ръката.Сребърни могат да се мият в миялна машина лесно почистване.Мултифункционалност - идеален за ежедневни ястия, излети, ресторанти, официални събития, партита, сватба, рожден Ден.Дори като подарък. 【20 ТЕМИ ЗА 4 ЧОВЕКА】В комплект прибори за хранене включват 4 десертни ножа, 4 лъжици, 4 трапезни вилици, маруля 4 вилици, 4 чаени лъжички. 【Съвременно уникално сребърни】 Елегантна лазерно гравиране на модел, огледална повърхност запазва блясъка, гладки ръбове. 【Приятен тегло И материал】 Балансирано тегло и размер, за да е удобно лежи в ръката.Издръжлив комплект съдове за готвене от неръждаема стомана, който лесно се огъват, устойчиви на корозия. 【МОГАТ да се мият в съдомиялна машина】 Този набор от медни прибори могат да се мият в съдомиялна машина, също така и лесно се мият на ръка.

Повече информация

Най-добри оферти в категория