.

.

Сменяеми Клещи за Стопорных на Пръстените KATUR 4 В 1, Многофункционални Клещи За Стопорных Пръстени, Инструменти За Теглене на Вътрешния на Външния Пръстен, Клещи За ?

Сменяеми Клещи за Стопорных на Пръстените KATUR 4 В 1, Многофункционални Клещи За Стопорных Пръстени, Инструменти За Теглене на

BGN 3.71

Сума
Налично за поръчка

[Набор от клещи с защелкивающимися на кръгчета] е Изработен от висококачествена въглеродна стомана с 3 бр извити връхчета 45 °, 90 °, 180 °, което осигурява набор от 3/8 инча до 2 см, е здрава и не е удобно в чорап. [Многофункционални] Заден връзка и заден сменяеми гъба осигуряват тип 2, работи както с вътрешни, така и външни бъде монтирана с пружинни спирачни пръстени. [Здрава пружина] Трайни извити дръжки повишаване на ефективността на рязане и украса, намаляват стреса и умората на ръцете. [Използвате за] Набор от клещи с защелкивающимися пръстени основно се използва за облекчаване на различни специални свързващи скоби, като стопорные пръстени, защелкивающиеся пръстени и стопорное пръстен. [Купувайте с увереност] Ние предлагаме "две години" гаранция на продукта (ите), които потвърждават наличието на дефект от производителя.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в делничните дни.(Моля, затегнете вал на правилното място и да вземете необходимите защитни мерки при обработката на дървесина.Характеристики : Клещи с разрезным пръстен, изработени от термообработанной стомана и се различават сила, издръжливост и дълголетие.Клещи с бъде монтирана с пружинни спирачни пръстени могат да компресирате или участък стопорные пръстени, благодарение на двустранно точки на завоя.

Повече информация

Най-добри оферти в категория