.

.

Abaodam, 1 комплект шапка за рожден ден, кафява шапка, вечерни шапки за деца, детска шапка-ушанка, шапки за парти в чест на рождения ден, костюм за парти, креативна шапка, ?

Abaodam, 1 комплект шапка за рожден ден, кафява шапка, вечерни шапки за деца, детска шапка-ушанка, шапки за парти в чест на рождения

BGN 11.59

Сума
Налично за поръчка

Памук PPПълнител за коледни отглеждане : стилен и изискан, направи на околните по-дълбоко впечатление, с огърлица и слънчеви очила можете да го използвате за създаването на творчески снимки.Костюм какашки за възрастни : Тази декоративна шапка определено ще донесе повече радост на вашето парти, разделяне на забавление с вашите гости.Хет-лайно : -Тази шапка е лесно обличане или да стреля, тя е удобна в чорап, затопля през зимата и предпазва ушите и врата.Подарък за томбола : Е, определено могат да угодят на парти и празник на фестивала, със слънчеви очила, огърлица, постигане на по-добър декоративен ефект.Нови играчки за какашек : ниско тегло и компактен размер, не ще бъдат значително теглото на главата си, лесно се облича и да стреля.Списък на пакета 1 х лайно 1 × слънчеви очила 1 x колие Характеристики - Размер : 35,50 X33,00 X20,00 см. / 13,95 X12,97 X7 празнична плюшен шапка. -Цвят : както е показано на филмов за костюми на храната-Материал : детска забавна шапка от полипропиленови памук - Лек и компактен размер, не ще бъде много по теглото на главата си, лесно се облича и да стреля цилиндър за храна. - Изработен от безопасен полипропилен futon материал, се чувства много комфортно и приятен за кожата, която може да е приятно за носене аксесоар за костюми. - Стилен и изискан, направи на околните по-дълбоко впечатление, с огърлица и слънчеви очила, можете да го използвате за създаване на креативни снимки в шапката на клоун.

Повече информация

Най-добри оферти в категория