.

.

UPKOCH 3шт Чанта за Зеленчуци Имитация на Контейнери, Кофи Пластмасови Кофи От Ратан Храна Ръчно изработени Правоъгълна от Ракита Прибори За Закуски, Плодове Поли Тък?

UPKOCH 3шт Чанта за Зеленчуци Имитация на Контейнери, Кофи Пластмасови Кофи От Ратан Храна Ръчно изработени Правоъгълна от Ракита

BGN 21.08

Сума
Налично за поръчка

ППКошница за демонстрация прибори : Кошница за сервиране продукти са гладки ръбове без чеп, износоустойчивост и приятни на допир.Тава за трапезно сребро : малки и леки, не заемат много място в кухнята;.Кошница за японски пръчки за храна : идеално за кухненски принадлежности и инструменти, като шпатула, половники, клещи, corollas, отварачки за консерви, свещи.Кошница за съхранение на съдовете : тя ще ви помогне да съдържа малки елементи в кухнята в ред и да ги намерите лесно;.Кошница за съхранение на хляб : Нашите плетени кошници се различават добре обмислен дизайн.Външния му вид е лаконичен, структура, линии гладки.В комплекта са включени 3 кошница за съхранение на Функции - Материал : полипропилен ракита кошница от морска трева. - Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас незабравими впечатления от кошницата за прибори за хранене сребро. - Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство в количката за съхранение на прибори за хранене. - Това е добър инструмент, който позволява да се избегне попадане на съдовете в кошницата и да придадат на вашата кухня чист вид.

Повече информация

Най-добри оферти в категория