.

.

Homoyoyo 2 бр. Кутия За съхранение на Дрехи, Кутия За съхранение на Играчки, Текстилен Кутия За Съхранение, Кутии За съхранение на Дрехи, Чекмеджета, За Съхранение на Гол?

Homoyoyo 2 бр. Кутия За съхранение на Дрехи, Кутия За съхранение на Играчки, Текстилен Кутия За Съхранение, Кутии За съхранение

BGN 8.62

Сума
Налично за поръчка

ПлатОрганайзер за дрехи : Изработен е от висококачествен текстилен материал, този контейнер за съхранение на дрехи е много издръжлив и има дълъг срок на служба.Пътни чанти за движение : Сгъваема конструкция, която не заема много място, удобно и практично. Многофункционална, като в нея удобно да съхранявате играчки, книги, всяка всячину. Съхранение на завивки : можете да използвате тази чанта за съхранение на одеала, дрехи и други предмети, които могат да станат най-добър помощник.Големи чанти за съхранение : Здрави, което ги прави издръжливи и надеждни, за да се за известно време у дома.Кутия за съхранение на файлове и книги : чудесен избор за подарък на приятели в нов дом, подходящ за настаняване в спалнята, хола, .Органайзер за дрехи : Изработен е от висококачествен текстилен материал, този контейнер за съхранение на дрехи е много издръжлив и има дълъг срок на служба.Пътни чанти за движение : Сгъваема конструкция, която не заема много място, удобно и практично. Многофункционална, като в нея удобно да съхранявате играчки, книги, всяка всячину. Съхранение на завивки : можете да използвате тази чанта за съхранение на одеала, дрехи и други предмети, които могат да станат най-добър помощник.Големи чанти за съхранение : Здрави, което ги прави издръжливи и надеждни, за да се за известно време у дома.Кутия за съхранение на файлове и книги : чудесен избор за подарък на приятели в нов дом, подходящ за настаняване в спалнята, хола.Пратката включва 2 x чанти за съхранение на Характеристиките -Материал : плат за съхранение на дрехи -Размер : 60,00 X40,00 X35,00 см/23,58 X15,72 X13 за съхранение на дрехи. -Цвят : Сив чанта за съхранение на завивки - Голям капацитет достатъчно, за да опаковат вашия тежък багаж при преместване на кутии за дрехи.

Повече информация

Най-добри оферти в категория