.

.

Visionis спк стартира строителни-7957 2-Местен Професионален Контрол на достъпа флип-надолу врата MagLock 300 паунда Време на Присъствието на TCP/IP, RS485 Wiegand Контролер, Външна Вс?

Visionis спк стартира строителни-7957 2-Местен Професионален Контрол на достъпа флип-надолу врата MagLock 300 паунда Време на Присъствието

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

(1) VS-AXESS-2 DLX : Двухдверная панел за контрол на достъпа с корпус TCP/IP Wiegand Със софтуер и източник на храна, включваща 100 000 потребители (2) VIS-ML300 LED : вътрешен електрически магнитен заключване с тегло 300 килограма с led сензор. (2) VIS-3000 : Метална Антивандальная дигитална сензорна клавиатура IP68 за контрол на достъп в помещенията и на открито + Самостоятелен четец + Карти, Wiegand 26 с широк дизайн EM + MFR, съвместими с 2000 потребители. (2) VIS-7005 : Вътрешна ультратонкая Натиснете бутон + Лампа за изход за контрол на достъпа до врати, led подсветка NC COM и без изходи. (5) VS-VIS-APROXCARD/26 : Безконтактен смарт-карта за контрол на достъп с дебелина 1,8 мм, 26 бита 125 khz (5) VS-VIS-KEYTAG : безконтактен смарт-ключодържател за контрол на достъпа, 26 бита на 125 khz.Включва софтуер за cd-та.Захранване и захранващ кабел са включени в комплекта.Инсталационни кабели в комплекта не са включени.Този софтуер е несъвместимо с компютри MAC, само с Microsoft. 32-битов високоскоростен процесор.Мрежова връзка по протокол TCP /IP с самоадаптивирующимся мрежов интерфейс.Комуникационни данни са криптирани за осигуряване на информационна сигурност.Разпознаване и съхраняване на номера на карти, състоящ се максимум от 20 цифри.Огромен склад с 100 000 (може да бъде изразходвано до 200 000) потребителите и 300 000 (може да бъде изразходвано до 600 000) събития, за контрол на достъпа.Поддържа функцията за заключване на няколко места, функция за защита от обратен достъп, функцията за няколко карти, функция първата карта, функция супер карта и функция супер парола.Функцията за актуализиране онлайн и дистанционно управление на врати в режим онлайн.Поддържа сваляне на алармени събития (включително и охранителна система за защита от неоторизиран достъп, аларма за несигурна врати, аларма за принудителния проникване, аларма за забавянето на отваряне на вратата, аларма за принуда.карта и код, аларма черен списък и аларма за невалидни опити, четец за карти).Аларма за опитите на късо съединение аларма опити на отворена верига. Поддържа вход на сигнала на алармата зона.Поддържа интерфейс RS485 и Wiegand интерфейс за достъп до четец винаги.Wiegand Интерфейс поддържа W26 / W34 и напълно съвместим с трети страни устройство за четене на карти памет с интерфейс Wiegand.Поддържа различни видове карти, като обикновена / отключенная / черен списък / патрульная / гост / първоначален / супер карта и т. на Различни показатели за показване на различни състоянието на устройството.Поддържа синхронизация на времето с помощта на NTP, ръчен или автоматичен метод.Поддържа резервно копие на батерията.Куче-пазач за определяне на състоянието на движението на устройството.Данните могат да се съхраняват завинаги, когато контролер за достъп е изключена. Входно напрежение : 12 vdc / 24 vdc. Консумира ток : 12v / 300 ma; 24 В / 150ma (±5%).Задържане на усилие : до 300 фунта (136 кг).

Повече информация

Най-добри оферти в категория