.

.

Кутия за сол Hemoton Кутия за Сол Кутия за Сол Прозрачен Контейнер 1 Комплект Кутия с няколко мрежи Кутия С Няколко мрежи Контейнер За Сол Кутия за Подправки, Кутия за п?

Кутия за сол Hemoton Кутия за Сол Кутия за Сол Прозрачен Контейнер 1 Комплект Кутия с няколко мрежи Кутия С Няколко мрежи Контейнер

BGN 6.01

Сума
Налично за поръчка

ПП Надежден материал, изящна изработка, безопасен и за продължителна употреба.Да се съхранява подправки сухи. Отделни контейнери са .Перфектен кухненски органайзер.Този контейнер за подправки едновременно практични и декоративни.Многофункционална капакът на кутията се отваря лесно с помощта на независим бита, решаващ проблема неплотности капачки.Кутия за подправки може да ви спаси подправки или захар пресни и вкус, тази капацитет за подправки - добър помощник в кухнята. автомобилът може да бъде за съхранение на различни подправки : черен пипер, захар, сол, подправки.Лесно лукс и цвят, съответстващ на голям брой цветове в кухнята.Надежден материал, добра работа, сигурен и за продължителна употреба.Да се съхранява подправки сухи. Отделни контейнери са .Перфектен кухненски органайзер.Този контейнер за подправки едновременно практични и декоративни.Многофункционална капакът на кутията се отваря лесно с помощта на независим бита, решаващ проблема неплотности капачки.Кутия за подправки може да ви спаси подправки или захар пресни и вкус, тази капацитет за подправки - добър помощник в кухнята. автомобилът може да бъде за съхранение на различни подправки : черен пипер, захар, сол, подправки.Лесно лукс и цветова гама придават на кухнята, много колорит.Описание на Този обект представлява многоцелевую кутия за подправки с многосеточным дизайн.Можете да съхранявате сол, черен пипер, чили, сосове, захар и други подправки.Идеален за домове, хотели, заведения за хранене, на шведска маса, партита, можете да изпитате удобство на живот, използването на тази буркан за подправки.

Повече информация

Най-добри оферти в категория