.

.

Чанта за радиостанции Спортно Окачване Molle, джоб за радиостанция, Държач за радиостанция, джоб за радиостанция, Чанта за съхранение на преговорния устройства (чере?

Чанта за радиостанции Спортно Окачване Molle, джоб за радиостанция, Държач за радиостанция, джоб за радиостанция, Чанта за съхранение

BGN 5.03

Сума
Налично за поръчка

Материал : 600 D найлон Размер : 9,5 см * 7 см * 5 см (3.Може да се използва за къмпинг, туризъм, лов, скално катерене, риболов или други дейности на открито, това е практичен и красив калъф.Той оставя ръцете ви свободни, безопасни и удобни, и в него може да поставите по-малки устройства, като например телефони, GPS, преносими радиостанции и преносими радиостанции.След като услуга : Просто купувайте със 100% сигурност.Ние много ценим и ценя вашето доверие към нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. размер : 9,5 см * 7 см * 5 см (3.97 в) Състояние : чисто ново Помещение включва : 1 бр. калъфче за радиостанции Материал : 600 D найлон Цвят : черен/зелен/кал/cp/acu Забележки : 1. Възможни са малки отклонения в размер от ръчно измерване, различни методи на измерване и инструменти. Изображението може да не отразява действителния цвят на продукта се дължи на различни осветление фотография, на ъгъла на наклона и показване на монитора.

Повече информация

Най-добри оферти в категория