.

.

3 бр. Сгъваема Пила за нокти от Метал, Неръждаема Стомана, за Кожичките, Професионален Набор от инструменти, Двустранно, лесно Пилит Нокти за мъже и жени (Случаен цвя?

3 бр. Сгъваема Пила за нокти от Метал, Неръждаема Стомана, за Кожичките, Професионален Набор от инструменти, Двустранно, лесно Пилит

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Премиум качество】 : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, красив, модерен, здрав и издръжлив 【Лесна употреба】 : Двустранна пила за нокти, лесно се нанася.Пила за нокти работи по-бързо и лесно, подпиливая край, премахване на первази, прави ноктите гладки и лъскави.При ноктите си не ще зазубренных ръбове, което ще намали разделяне на ноктите, чипс и лющене. 【Перфектен размер 】 : Размерът е само 2,95 х 0,7 х 0,3 инча в сгънат вид, 6 г. от Лек и здрав материал, което го прави идеален за настаняване в чантата или джоба ви, можете да полиране на ноктите по всяко време и на всяко място, подходящо за жени, момичета, мъже, дори бременни. отличен за пътуване на открито и на дома си живот. 【 Широк повод 】 : Те се използват не само за вашия нийл арт със собствените си ръце, може да се полират и други необходими неща.Те също са страхотен подарък за момичета, които обичат нийл-арт като подарък за Деня на Свети Валентин, рожден ден, Коледа и Хелоуин. 【След продажбата】 : Ако по някаква причина не сте доволни от този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние веднага ще решим проблема вместо вас.

Повече информация

Най-добри оферти в категория