.

.

Соли за крака от естествен екстракт от чаено дърво за възстановяване на краката - Английска сол за краката, Баня за крака, соли за крака За Педикюр, Спа за крака, за д?

Соли за крака от естествен екстракт от чаено дърво за възстановяване на краката - Английска сол за краката, Баня за крака, соли

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? УСПОКАИВАЙТЕ и ПРЕМАХВАНЕ на БОЛКАТА В КРАКАТА : Нашите соли за възстановяване на ходилата са предназначени за намаляване на възпалението и ускоряване на процеса на оздравяванеПросто се накисва за 20 минути в ванночке за краката, за да се насладите на перфектен ванночкой за облекчаване на болки в краката!. ? ИДЕАЛНАТА БАНЯ ЗА КРАКА ОТ БОЛКА : Съдържа бързо впитывающуюся английска сол, сол от Мъртво море, чаено дърво, евкалипт, мента и МСМ.Нашият крем е идеален за възстановяване след тренировка или след дълъг ден, прекаран на крака. ? Естественото лечение на проблеми с краката : Мощна формула Rocket Pure елиминира много проблеми с краката и кожата като сухота на стоп, гъбички на ноктите на краката, стъпалата спортисти, бактерии, причиняващи неприятна миризма, упорити мазоли, дразнене, обрив и др. ? ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : С гордост произведени в Съединените Щати.Тази формула е направена от натурални съставки и етерични масла.Не е токсична, не съдържа ГМО, неопасна и безопасно за всички. ? 100% ГАРАНЦИЯ : ние обещаваме щастие на вашите крака!Опитайте нашия крем за краката, и краката ви ще са ви благодарни.

Повече информация

Най-добри оферти в категория