.

.

K JINGKELAI Садоводческая Чанта-Тоут Чанта за Градински Инструменти с 8 Джоба Градински Чанта-Тоут Домашен Организатор на Притежателя Набор Градински Инструменти Оксф?

K JINGKELAI Садоводческая Чанта-Тоут Чанта за Градински Инструменти с 8 Джоба Градински Чанта-Тоут Домашен Организатор на Притежателя

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

✔ (Опаковка от 1) чанта-тоут за градинарствоИзработени от плат Оксфорд 600 D, здрава и трайна.Чанта-тоут с двойна дръжка, удобен за използване и переноске.Еластичен кабел над торби помага да се поддържа инструменти на място.Градински чанта с дръжки, в които е удобно да се събират средства и да се появи добър навик, се съхранява набор от градински инструменти. ✔ Цвят на чантата : сив, на тема тропически листа.Размери на чантата : приблизително 34.Пратката включва : 1 бр. чанта за градински инструменти.Моля, имайте предвид, че инструменти в комплекта не са включени. ✔ Чанта-тоут с двойна дръжка, удобна за използване и переноске. 8 Външни джоба (с 6 предни джобове и 2 странични джобове отвън), които са надеждно закотвени инструменти на място, а джобове са достатъчно дълбоки, че средствата не са отпаднали.Еластичен кабел притежателя на градински инструменти ви позволява да поставите повече инструменти. ✔ Централният джоб може да побере множество различни предмети или за носене на всичко, което пожелаете.Съхраняване на различни инструменти за засаждане, поливане, резитба, присаждане, отстраняване. ✔ Добър органайзер за инструменти за вътрешно и външно озеленяване.Подходящ за вътрешно озеленяване на открито, вкъщи, в градината, в двора, на тревата и на още много други места.Добър органайзер за инструменти за вътрешно и външно озеленяване. ✔ Материал : плат Оксфорд 600 D ✔ Размер : 34.7 инч(и) ✔ Цвят : сив, тема тропически листа ✔ Помещение включва : 1 * Чанта за градински инструменти (други стоки в комплекта не са включени) ★ 1.

Повече информация

Най-добри оферти в категория