.

.

Набор на корейски маски за терапия на краката Clapoti в 6 опаковки със на корейски органичен зелен чай и периллой. Лесно почиства и овлажнява. Процедури за през нощта. Д?

Набор на корейски маски за терапия на краката Clapoti в 6 опаковки със на корейски органичен зелен чай и периллой. Лесно почиства

BGN 32.50

Сума
Налично за поръчка

ХИДРАТАЦИЯ ЗА ВАШИТЕ КРАКА : нашите маска за крака премиум-клас осигуряват моментално хидратиране и осигуряват отлична хидратация на краката сиСЕРТИФИЦИРАН ОРГАНИЧЕН ЗЕЛЕН ЧАЙ : нашите маски са изработени от висококачествен зелен чай от Южна Корея, който осигурява по-добра хидратация в сравнение със стандартните маски за крака.НАПЪЛНО НАТУРАЛЕН АРОМАТ : естествен аромат на кипарис, по-добре от всякакви химикали и синтетични стандартните маски за крака.Идеален за спа ден с приятели и семейството си или за специален подарък!.АЛТЕРНАТИВА на ЧИСТАТА КРАСОТА : нашите маска за крака идеални за тези, които са чувствителни към алкохол, твърда вода или стандартен маскам за краката на химична основа.Те осигуряват хидратация, несравнимо с 5-звездни спа-процедури.Са предназначени за сухи и много сухи крака.ОСНОВАНА ЖЕНА и принадлежи AAPI : подкрепете собственик на малък бизнес в стремежа си да споделят корейски ритуали за красота.добави в количката.

Повече информация

Най-добри оферти в категория