.

.

HANABASS Box Козметика Прибори за хранене Ръчен Контейнер, Поставка Декоративни Цветя Настолни Цветя, Плодове Златар Състав Органайзер с Трапезария и кухненска Посуда ?

HANABASS Box Козметика Прибори за хранене Ръчен Контейнер, Поставка Декоративни Цветя Настолни Цветя, Плодове Златар Състав Органайзер

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

керамични Преносим кошница : Изработени от керамични материали, с добра изработка и практичен.Кошница за зеленчуци : Лесен и модерен дизайн, с помощта на керамични материали, практична и не е лесен за използване.Органайзер за съдове Caddy : те лесно и удобно да се ползват, че носи много удобство в живота ви.Керамични великден кошница за бонбони : Многофункционална цветна кошница, лесен за употреба и използване, спестява място, декоративни и изысканна.Плот-органайзер за прибори : ще имате добър опит за използване поради безупречно качество на изработка на този на продукта.Списък на пакета 1 х кошница Характеристики -С дизайн на дръжката, така че удобно да се съхранява навсякъде, където и да отидете, чаши за напитки. - Лесен и модерен дизайн, с помощта на керамични материали, практичен и не е лесно да се справят с керамични прибори за хранене caddy. -Размер : около 13,00 X11,70 X11,70 см / 5,11 X4,60 X4 Мулти-Кошница. -Цвят : Бяла керамична кошница за багаж - Това е многофункционална, в която може да се съхранява както пресни, така и изкуствени цветя, удобен и практичен многофункционална кошница.

Повече информация

Най-добри оферти в категория