.

.

100 бр. Стикери с герои от аниме, Готини стикери, Стикери за смесване и подбора на теми, Цветни Празнични стикери за Десерт за рожден Ден за деца, Игри за рожден Ден, Фе?

100 бр. Стикери с герои от аниме, Готини стикери, Стикери за смесване и подбора на теми, Цветни Празнични стикери за Десерт за рожден

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

100 БРСлот етикети за студенти, деца, юноши, момчета, възрастни, приятелите, семейството.(Размер на около 1,8-3,8 инча. ✌ Отлично качество : 100% винил PVC, стикери Me2 U, които водоустойчив и предпазват от слънцето, а за цвят почти не избледняват.HD-печат и професионален производствен процес правят аниме-етикети ярки и наситени на цвят.Силна лепливост към метални или пластмасови предмети, които лесно се оттегли, както в студена, така и топла.Безвреден за кожата и нетоксичен.Без остатъци след премахване на лош вкус, но лесно се отстранява. ✌ Никакви повторения : 100шт уникални стикери в опаковката са уникални и различни от другите.Ние гарантираме, че клиентът ще получи точно тези продукти, които са показани на изображението.Етикети лесно са залепени отново или отклеиваются.Още по-важно, не остава никакви следи.Вътрешно и външно използване. ? Модно бижу : Тези етикети са подходящи за лаптопи, компютри, раници, бутилки с вода, скейтбордов, багаж, наем на велосипеди, автомобили и т. Лесно се отстранява и не оставя след себе си никаква следа.Ако имате някакви въпроси или проблеми с тези классными стикери, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, както и ще ви предоставим решение.

Повече информация

Най-добри оферти в категория