.

.

Timideer Каишка на Китката, за да Ключове, Каишка за китката-Гривна, Ключодържател за Жени, Мъже, Кратък Лента за Ключовете от колата, в Чантата, Мобилен телефон, Фотоапа?

Timideer Каишка на Китката, за да Ключове, Каишка за китката-Гривна, Ключодържател за Жени, Мъже, Кратък Лента за Ключовете от колата,

BGN 2.11

Сума
Налично за поръчка

100% НайлонЗакопчалката на ключалката. ❤Кратък лента за ключове на китката❤ : Нашите въжета за ключодържатели на китката имат минималистичен модерен дизайн и се предлагат в различни стилове : леопард, сиво-морски вълни, леопард, крава, череша трева, слънце, морски вълни и т. Няма нужда да носят със себе си други допълнителни неща, когато излизате навън.Доведете повече удобство в своя живот. ❤ Многофункционална лента за гривната ❤ : С хубави каишка за ключодържател за жените е много лесно да си неща, като ключове, автомобилни ключове, идентификационен иконата, лиценз, държач за карти, портфейли и други леки предмети и т. Каишка за автомобилни ключове с черна нишка, предназначени за съхраняване на фотоапарат, мобилен телефон и други устройства, които не са подходящи за ключодържатели, по-гъвкав. ❤Здрав материал❤ : Къса каишка за ключодържател изработен от устойчив найлон + висококачествена кожа и катарами от метални сплави, хипоалергичен найлон и кожа, които са приятни за кожата и може да се използва в продължение на дълго време, без алергии върху кожата. ❤Размери на притежателя за ключодържател в ремешке-гривна ❤ : Нашият титуляр за ключодържател с размери 8 х 0,75 инча (с обтегач), който е много подходящ за носене на китката или настаняване в джоба.

Повече информация

Най-добри оферти в категория