.

.

Силиконов тампон за каботажните MATTSGLOBAL SHOP - Държач за горещи Тенджери, Топла подплата за масата и плотове, Поставка за чайника, Кухненски влакчета - Нескользящие и т?

Силиконов тампон за каботажните MATTSGLOBAL SHOP - Държач за горещи Тенджери, Топла подплата за масата и плотове, Поставка за чайника,

BGN 3.89

Сума
Налично за поръчка

Безопасен за храните силикон : Тези подложки за горещи ястия, произведени от хранително-силикон, не съдържат BPAНе е без мирис, нетоксичен, мек и гъвкав. Нескользящий и огнеупорни мат : Тази поставка за горещи ястия, които са устойчиви на топлина до 482 ° F! Защитете плот или плот от попадане горещ тиган, гореща храна от микровълнова печка или готварска печка.Нищо от това, което се намира на тях отгоре, не ще се плъзне от лапите им. декорация и цвят на вашия дом : Този комплект силиконови каботажните има 3 различни дизайна за украса на вашия дом.Практични и полезни горещи подложки за кухня, но и много подходящи за декорация на вашата трапезария, тераси и на всяко друго място у дома.Лесно измиване : Просто измийте нашата силиконовата подложка за бирена халба, ръчно или да го сложите в съдомиялна машина. почти всички лесно се отмиват с незалепващо повърхност — дори и лепкави храни.Многофункционална подложка за горещи тенджери : може да се използва и като притежател за кана за кафе, чайник, подложка за горещи плот, стойки за приготвяне на храна, постелки за мисок, постелки за под, за съдове, на каботажните за подаване на притежателя на тенджери, отварачки за консерви и поставка за лъжици.Безопасен за храните силикон : Тези подложки за горещи ястия, произведени от хранително-силикон, не съдържат BPA.Не е без мирис, нетоксичен, мек и гъвкав. Нескользящий и огнеупорни мат : Тази поставка за горещи ястия, които са устойчиви на топлина до 482 ° F! Защитете плот или плот от попадане горещ тиган, гореща храна от микровълнова печка или готварска печка.Нищо от това, което се намира на тях отгоре, не ще се плъзне от лапите им.

Повече информация

Най-добри оферти в категория