.

.

Пълно покритие-Акрил Режийни нокти, 1000ШТ Фалшиви Форми на ноктите, Изкуствени Режийни Ноктите 10 Размери с Калъф за салони за Нокти-арт (Прозрачен + Натурален)

Пълно покритие-Акрил Режийни нокти, 1000ШТ Фалшиви Форми на ноктите, Изкуствени Режийни Ноктите 10 Размери с Калъф за салони за

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Режийни за върховете на ноктите с пълно покритие, 1000 бр, 10 различни размери, а тя удостоверява, съхранявани в калъф с 10 на малки мрежи.Лесен за използване : вие можете лесно да даде форма, подпилить, цветове, можете също да носят всякаква дължина и форма, по свое усмотрение или да създадете свой собствен стил и модел, добавянето на декорации за нокти.Висококачествен материал ABS : Изработен е от висококачествен материал ABS, дебели и здрави, и може да продължи около 2-3 седмици.Екологично чист, нетоксичен, безвреден за вашите нокти или тялото.Многократно приложение : Подходящ за професионалисти, маникюрных салони, училища нийл арт /колежи, майстори на нийл арт, така и за лична употреба и т. Чудесен подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра и е подходящ за сватба/Хелоуин/Коледа/партита/костюмированного бала и т. 100% гаранция за услугата : Ние предоставяме на клиентите си 100% -тият опит за пазаруване, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим и помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа.Технически спецификации : Цвят : прозрачен + натурален 1000 бр. типсы за нокти - 10 различни размери : Форма : акрилни типсы за нокти с пълно покритие.Опаковка : 10 размери, по 50 бр. всеки размер, 500 бр. във всяка кутия, само 2 кутии.Материал : висококачествен ABS, лесно се реже и се полира.

Повече информация

Най-добри оферти в категория