.

.

IEFSHINY Първоначалната Колие във формата на сърце за жени - 14, Пълни със Злато, Изящна Висулка във формата на Сърце, Колиета с Начални Букви, Ръчно Гравиран Колиета с Мо?

IEFSHINY Първоначалната Колие във формата на сърце за жени - 14, Пълни със Злато, Изящна Висулка във формата на Сърце, Колиета с

BGN 7.93

Сума
Налично за поръчка

{Размер колиета} : Дължина 18 инча с регулируем коефициент на удължаване 25 инча, подходящ за повечето жени и момичета.Малка огърлица R initial с отложено във формата на сърце в диамантена рамка, искрящееся и удивително, всеки миг подчертава вашата елегантност и сексапил. {Колие с букви} : Златен медальон-колие с инициали, украсена с буква R е вашето първо име на предната страна, на резервни страна гравирано мерцающее сърце. Гъвкавата закопчалка-омар, лесно се отваря и затваря. {ЗЛАТНОТО ПЪРВОНАЧАЛНАТА КОЛИЕ} : Висококачествен месинг с 14-каратово злато на съдържанието.Оригинално колие прелива на слънчева светлина и не избледнява.Без никел, без съдържание на олово, хипоалергичен.Оригинално колие, ръчно изработени от злато 14 карата могат да се носят за чувствителна кожа. {С подарък скоростна} : Елегантни колиета с монограми идват в изящна ковчега за украса, всеки подарък е пълен с вашата любов, най-добрият подарък за годишнина, рожден ден, подаръци за деня на майката за мама, съпруга, приятелка, невести, сестри, дъщери.Също така са идеални подаръци за Коледа, Свети Валентин, ден на благодарността.

Повече информация

Най-добри оферти в категория