.

.

Калъф за контактни лещи AITIME, очила и калъф за контактни лещи 2 в 1, двустранен, преносим комплект калъфи за контактни лещи, цветни и стилни, прости и елегантни, тексту?

Калъф за контактни лещи AITIME, очила и калъф за контактни лещи 2 в 1, двустранен, преносим комплект калъфи за контактни лещи, цветни

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Вътрешна флокировка】 Дизайн на вътрешната подкладочной тъкан, нежна и мека флокированная плат за защита на точки от износване във всички аспектиИ избягвайте надраскване, прах, удар и други дневни щети. 【Кожен калъф】Здрав калъф изработен от изкуствена кожа а структурата на цвят чудо-едно дърво освежаване, както на цвета красив и елегантен, като че ли в гората съвсем удобно и красота, питающая очите. 【Дизайн отношение 2 в 1】 Една страна за съхранение на очила, на другата страна за контактни лещи и аксесоари, лесен достъп до това, което ви трябва.Лека, лесно да взема с мен в пътя, размер подходящ за повечето рамки за очила. 【Двоен калъф за очила съдържа】 двоен калъф за контактни лещи, бутилка с разтвор за контактни лещи, средство за отстраняване на грим с гумен връх и пинсети. Вграждане на огледало за грим, за да отговарят на вашите внезапни спешни нужди. 【Diamond панта】 Конструкция с двойна тръба на шарнирна връзка, лесно се отваря и затваря.Добре дошли в нашия калъф за контактни лещи, 2-в-1 в чантата.Ние винаги информираме за всички въпроси, за да ви осигури най-добрата защита!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория