.

.

Адаптер за запълване на Трансжидкости, Адаптер За Запълване на Пренос на течности 307437 Подмяна на Автомобилни Аксесоари, за Explorers 5R55W

Адаптер за запълване на Трансжидкости, Адаптер За Запълване на Пренос на течности 307437 Подмяна на Автомобилни Аксесоари, за Explorers

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен материал : Адаптер за наливане на течности Trans е изработен от висококачествен метален материал, не ръждясва, притежават висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира или се прекъсне, той здрав и издръжливПриложимостта на : Адаптер за наливане на течности е заместител на изследователи, вместо за катерачи и модели, които използват задвижване на 5 R55 W.Лесна инсталация : Инсталацията е проста, директна подмяна на старата или счупени, удобна за използване, спестява вашето време и енергия.Отлична производителност : Професионално производство, изящна изработка производство, с висока точност, стабилна производителност и висока надеждност.Сменете номер : референтен номер на адаптер за запълване на пренос на течности - 307?437 и ИЗВЪНБОРСОВИ 6604, в съответствие с оригинален стандарт. Приложимостта на : Адаптер за наливане на течности е заместител на изследователи, вместо за катерачи и модели, които използват задвижване на 5 R55 W. Сменете номер : референтен номер на адаптер за запълване на пренос на течности 307-437 и ИЗВЪНБОРСОВИ 6604 в съответствие с оригинален стандарт. Материал премиум-клас : адаптер за запълване на пренос на течности е изработен от висококачествен метален материал, антикоррозийный, много издръжлив, него не е лесно да се деформира или се съборят, здрав и издръжлив. Отлична производителност : професионално производство, изящна изработка, висока точност, стабилна производителност и висока надеждност.

Повече информация

Item Type:
Transmission Fluid Fill Adapter
Material:
Metal
Reference Part Number:
307-437,OTC 6604
Fitment:
Replacement for Explorers,replacement for, replacement forMountaineer, and models using the 5R55W transmission 2003 newer.
Package List:
1 xTransmission Fluid Fill Adapter :
Please double check the part number of your item, matching information is for reference only. If you are unsure of the item, please contact us before buying to avoid unnecessary return, thanks! :
Най-добри оферти в категория