.

.

BNOSDM Бутилка За Вода със Заек Без Капки 33,8 грама Фонтан със Заек Автоматичен Диспенсер за Напитки Гравитационната Подвесная Пиенето за Клетките на Малък домашен Лю?

BNOSDM Бутилка За Вода със Заек Без Капки 33,8 грама Фонтан със Заек Автоматичен Диспенсер за Напитки Гравитационната Подвесная

BGN 7.79

Сума
Налично за поръчка

【Безопасен материал】 Малка диспенсер за вода е произведен от хранително-пластмаса, който е безопасен и траен, без мирис и рециклируеми, така че вие спокойно можете да го дари на своя пушистому приятелПрозрачна бутилка за вода ще ви позволи да наблюдавате, как вашият домашен любимец да пие, и да я напълня с прясна вода. 【Два начина за инсталиране на】 Запечатани бутилка за вода Gravity rabbbit може да се монтира от вътрешната или външната страна на клетката, лесен за инсталиране, просто трябва да се регулира извор на вода, на съответната височина и да се фиксира в клетката с помощта на въртяща се капачка., ефективно предотвратява переворачивание домашни любимци на мръсната земя. (Съвет : Препоръчва се разстоянието между пръчки на клетката не надвишава 2,8 см). Забележка : Ширина на решетката на клетката за инсталиране на спорта вода и хранилки трябва да бъдат повече от 1,05 инча. 【Комфортен пиенето】 вода Опаковка за кучета за кутия използва технологията на гравитационното поток и дизайнерски сифон за своевременно възстановяване на запасите от прясна и полезна вода за вашия любимец.Конструкция на окачването може да се регулира на желаната височина, за да защити шиен отдел на гръбначния стълб домашен любимец и да му позволи спокойно да се пие. 【 Размерът и капацитетът на】 Диспенсер за вода BNOSDM щайга е с размери от 8,3 4,3 x x 8,7 инча и притежава 33,8 грама вода.Може да осигури вода за зайци, порове, морски свинчета, котки, кучета и други дребни животни в продължение на 2-3 дни.Ще ви позволи да пътувате в бизнес пътуване или посещение на партита, без да се притеснявате за липса на вода за домашни любимци.

Повече информация

Най-добри оферти в категория