.

.

BESUFY Нашийник за Кученца,Регулируем Нашийник за Коте за Малки, Средни и Големи Кученца, Котки, Коте, Завързана Лък, Камбанка, Яка, Дантела, Лигавник, Колие, Колан за См?

BESUFY Нашийник за Кученца,Регулируем Нашийник за Коте за Малки, Средни и Големи Кученца, Котки, Коте, Завързана Лък, Камбанка,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【ЦВЕТНИ】?Отразяваща кожена каишка и ярки цветове, големи греди за кучета ще ви помогнат да намерите вашия домашен любимец на улицата след залез слънцеКогато отидете на търсене, това може да накара вашия домашен любимец видите това в кола или с помощта на фенерче по пътя. ?【ХУМАНЕН дизайн】? Размер греди за котки могат свободно да се регулира в съответствие с различни размери кучета или котки, като чихуахуа, Йорк, френски булдог, бостън-териер, corgi, померан, фокстерьер, шнауцер, shih дзъ, голдън ретривър, лабрадор и т. Когато домашен любимец расте, този котешки нашийник също така ще бъде възможно да се облича.Той е много удобен за потребителя дизайн, така че вие няма да усетите дразнене. ?【Необходимо за мода за домашни любимци】? Тези яки кученца са много подходящи за всякакъв повод и сезон, са много подходящи за сватби, рожденни дни, костюмирани партита, фестивали и официални събития; освен това, нашийници за кучета перфектно с домашна ежедневни дрехи през пролетта, през лятото или през есента и зимата. ?【Най-ДОБРИЯТ подарък за празника】? Когато сложите този нашийник за коте на разходка или джогинг, си четириноги приятели ще се открояват от тълпата.Това е най-добрият избор за Хелоуин, Деня на благодарността и за коледните празници. ?【100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение】? Нашийник за кучета BESUFY small - това е прекрасно и модни аксесоари за вашия домашен любимец, които придават на вашия четирикрак приятели най-атрактивен външен вид.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или не сте доволни от тях, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто решение. ?【ЦВЕТНИ】?Отразяваща кожена каишка и ярки цветове, големи греди за кучета ще ви помогнат да намерите вашия домашен любимец на улицата след залез слънце.Когато отидете на търсене, това може да накара вашия домашен любимец видите това в кола или с помощта на фенерче по пътя. ?【ХУМАНЕН дизайн】? Размер греди за котки могат свободно да се регулира в съответствие с различни размери кучета или котки, като чихуахуа, Йорк, френски булдог, бостън-териер, corgi, померан, фокстерьер, шнауцер, shih дзъ, голдън ретривър, лабрадор и т. Когато домашен любимец расте, този котешки нашийник също така ще бъде възможно да се облича.Той е много удобен за потребителя дизайн, така че вие няма да усетите дразнене. ?【Необходимо за мода за домашни любимци】? Тези яки кученца са много подходящи за всякакъв повод и сезон, са много подходящи за сватби, рожденни дни, костюмирани партита, фестивали и официални събития; освен това, нашийници за кучета перфектно с домашна ежедневни дрехи през пролетта, през лятото или през есента и зимата. ?【Най-ДОБРИЯТ подарък за празника】? Когато сложите този нашийник за коте на разходка или джогинг, си четириноги приятели ще се открояват от тълпата.

Повече информация

Най-добри оферти в категория