.

.

MEHOFOTO Лилаво, Розово Златен Фон за фото студио Princess Royal Baby Shower с Брилянтна в Лилаво с Цветна Лък За парти в чест на рождения Ден за момичета, Фон за Снимки, Банер за Дес?

MEHOFOTO Лилаво, Розово Златен Фон за фото студио Princess Royal Baby Shower с Брилянтна в Лилаво с Цветна Лък За парти в чест на

BGN 25.60

Сума
Налично за поръчка

◆ Размер : 7 фута до 5 фута (ширина 2, 2 М х височина 1,5 м) ◆ Материал : Професионална кърпа за фотография (тънък винил, без джобове, с високо качество, ярки цветове и е много прозрачна. ◆ Особеност : на Кораба в сгънат вид, лесен за носене, тампон, напоен с вода, лесно се поддържат чисти; висока резолюция, силни ставни; ниско тегло. ◆ Работа : можете да Го използвате като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък.Фонове за сватби, деца, парти по случай рожден ден, бебе душ, ученици или фотобудок и т. ◆ Услуги : по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време. ◆ За гънките : За облекчаване на транспорта и опаковането на този фон за снимки ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки. (Ако сте против бръчки, моля, внимателно да се купуват) Но не се притеснявайте, това няма да се отрази на използване, метод за възстановяване на следващия : 1. Можете да използвате ютия, внимателно проглаживая с обратна страна, като кликнете върху облегалката на 2. Плътно завийте го патрон и изчакайте 3-4 дни ◆ За размер : Размер на този фон е по-подходящ за детски снимки.

Повече информация

Най-добри оферти в категория