.

.

2 елемента 3,5 фута x 6,5 фута Rose Gold Метална Сърма Фолио Завеси Ресни Подпори за Фотобудки за Рожден Ден, Сватба на Участието на Булчински Душ Детски Душ моминско парти ?

2 елемента 3,5 фута x 6,5 фута Rose Gold Метална Сърма Фолио Завеси Ресни Подпори за Фотобудки за Рожден Ден, Сватба на Участието

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

⭐ Пердета с ресни от фолио с метална гирлянди от розово злато 2 опаковки / набиране, достатъчно за декорация на вашето парти и спестяване на пари.Размерът на всяка опаковка щори е 3.5 метра, което е достатъчно за декорация на вашето парти. ⭐ Можете да използвате този великолепен фон за декорация на детската душа.Тези страхотни пердета с ресни ще направи своя детски душ-водоустойчиви.Използва се като фото-фон за детска душа и се съчетава с led завесата, балони, банери и т. от 2 опаковки завеси в близост, за да се увеличи фон.Тази партия ще бъде много лъскава!Ще бъда много щастлив като родител, и вас ще помнят за това, че организираха отлична парти. ⭐ Тази завеса с блестящи гирлянди и ресни от фолио е идеално място за вашата сватба или юбилей.Дръж ги в покрита с килим край или на стената като фон, или това може да бъде една от входа на парти.Вие сами може да се постави на фона на това, запомнящи се снимки, балони, знамена, led украса и различен реквизит за снимки!Всички гости, които ще дойдат да ви благослови, да почувстват любовта и красотата!. ⭐ Лепило или да ги окачите на гладка повърхност, това не отнема много усилия.

Повече информация

Най-добри оферти в категория