.

.

Камера за печат DAUERHAFT, Детска Помещение За печат HD 1808P USB Порт с двойна Леща, Батерия с Голям Капацитет за Пътуване (Жълт)

Камера за печат DAUERHAFT, Детска Помещение За печат HD 1808P USB Порт с двойна Леща, Батерия с Голям Капацитет за Пътуване (Жълт)

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Дисплей с висока разделителна способност : Детска лифт миг печат е изработен от висококачествен материал с отвор за дантела, е с LCD екран с 1080p HD резолюция 24 инча и поддържа малки карти с памет с обем до 256 GB.Характеристики : Камера за топлинна поддържа таймер, непрекъснато снимане, замедленную снимате, да се създаде запис, преглед на снимки, гледане на видео и настройка на време.Режими на снимане на главата : Помещение миг печат за деца има много режими на снимане глава, за да улови щастливите мигове с вашето семейство и приятели. заоблени край : Помещение миг печат за селфи има кръгла форма, без ъгли, приятна форма, устойчива на хлъзгане и триенето, удобен и бережный улавяне и се грижи за нежната кожа на вашето бебе.КАПАЦИТЕТ на батерията : Помещение за печат е оборудван с акумулаторна батерия с голям капацитет (1000 mah) с дълъг живот, която може да се зарежда и да прехвърляте снимки и видеоклипове чрез USB порт. Дисплей с висока разделителна способност : Детска лифт миг печат е изработен от висококачествен материал с отвор за кабел, има LCD екран за 1080p HD 2,4 инча и поддържа малки карти с памет с обем до 256 GB. Характеристики : Камера за топлинна поддържа таймер, непрекъснато снимане, замедленную снимате, да се създаде запис, преглед на снимки, видео и настройка на време. РЕЖИМИ на снимане в главата : Помещение миг печат за деца има много режими на снимане в главата си, за да улови щастливите мигове с вашето семейство и приятели. Заоблени край : помещение за миг селфи има кръгла форма, без ъгли, приятна форма, устойчива на хлъзгане и триенето е удобен и лек за улавяне и се грижи за нежната кожа на вашето бебе.

Повече информация

Най-добри оферти в категория