.

.

Funnytree 7x5ft Здрав Коледен Фон За Камина Без Бръчки Текстилен Интериор Реколта Чорапи за Коледно Фон За Снимки Портретна Фотосесия Вечерни Украса за Банери, Декори За ?

Funnytree 7x5ft Здрав Коледен Фон За Камина Без Бръчки Текстилен Интериор Реколта Чорапи за Коледно Фон За Снимки Портретна Фотосесия

BGN 6.50

Сума
Налично за поръчка

Фон за снимки на коледните камината FunnytreeИкономичен полиестер.Без бръчки, мек, здрав, многократна употреба, безшевни, удобен за переноске.Идеална за коледните празници, партита по случай рождения ден.Отлично за зимните коледа тематични партита - веднага ще се съживи обстановка вашето парти.Идеален за портрети, душата на дете, заснемането в деня на раждане и видео. [Размер] 84 инча х 59 см. [Неща] Икономичен полиестер. [Характеристики] Ни фон е изработен от мека тъкан материал с добро покритие по всички краищата, неотражающими повърхности и ярки цветове, които не изчезват с времето.Той също така е лесно за почистване и устойчиви на образуването на бръчки, което го прави идеален фон за многократна употреба.Той идва с креативен и стилен дизайн, който е нанесен дигитален печат на плат, за да създадете един наистина привлекателен външен вид. [Приложения] Нашите фон - идеално допълнение към всеки специален повод или парти.От детски душове до сватби, рожденни дни, кръщенета, абитуриентски, пенсиониране и още много други - на този фон ви смаже.И когато партито свърши, този фон може да се използва за други творчески произведения, като тапети, пердета, завеси и покривки за маса.

Повече информация

Най-добри оферти в категория